Skip to main content

Συνάντηση Παπούλια-Δρούτσα

Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έγινε σήμερα ο κ. Δρούτσας, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών και συναντήσεων για ενημέρωση επί των εξελίξεων στα θέματα εξωτερικής πολιτικής.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, έγινε σήμερα δεκτός απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών και συναντήσεων για ενημέρωση επί των εξελίξεων στα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

«Είχα την ευκαιρία να διαβεβαιώσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για άλλη μια φορά, ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας αυτήν την περίοδο δεν εμποδίζουν την υπεράσπιση και προώθηση των εθνικών μας συμφερόντων. Δεν το επιτρέπουμε αυτό σε κανέναν», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών στους δημοσιογράφους, εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο μετά τη συνάντηση με τον κ. Παπούλια.

Πρόσθεσε, δε, ότι η κυβέρνηση συνεχίζει την «πορεία μιας δυναμικής εξωτερικής πολιτικής πρωτοβουλιών, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αλλά και βεβαίως την απαιτούμενη αποφασιστικότητα, όταν και όπου χρειάζεται».

Ο κ. Δρούτσας ανέφερε ότι η συζήτηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι πάντοτε ιδιαίτερα σημαντική και πάντα ζητά τη συμβουλή του, που είναι πολύτιμη για τον ίδιο.

ZENITH