Skip to main content

Συνάντηση Παπούλια με τη διοίκηση του «Σωτηρία»

Το διοικητή του Νοσοκομείου «Σωτηρία», Ιωάννη Στεφάνου, και τα μέλη του ΔΣ του Ιδρύματος δέχθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, με αφορμή τη δημιουργία Μουσείου για το έργο του
Το διοικητή του Νοσοκομείου «Σωτηρία», Ιωάννη Στεφάνου, και τα μέλη του ΔΣ του Ιδρύματος δέχθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, με αφορμή τη δημιουργία Μουσείου για το έργο του Νοσοκομείου.

Ο κ. Παπούλιας υποδέχθηκε τους επισκέπτες του με ιδιαίτερη συγκίνηση, καθώς είχε εργαστεί στο «Σωτηρία» το 1946, ως ταχυδρόμος. «Υπηρέτησα στο νοσοκομείο σε πολύ δύσκολες στιγμές, σε τραγικές στιγμές, το 1946, όταν τα αντιβιοτικά ήταν "μύθος" και οι θάνατοι ομαδικοί. Ήταν κάτι το συγκλονιστικό. Και εγώ ήμουν στο Ταχυδρομείο του νοσοκομείου τότε. Με τη δουλειά βγάζαμε τότε τα έξοδα για τις σπουδές μας», είπε.

Ο κ. Στεφάνου παρέδωσε στον κ. Παπούλια δύο λευκώματα και CD με την ιστορία του «Σωτηρία», αλλά και τον προσωπικό του φάκελο με τα χειρόγραφα έγγραφα από την πρόσληψη και την παραίτησή του.

ZENITH