Skip to main content

Συνάντηση Σαμαρά - Αβραμόπουλου

Το γραφείο του στη Βουλή θα επισκεφθεί σε λίγη ώρα ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ θα συναντηθεί με τον Αβραμόπουλο το μεσημέρι. Κοινό ψηφοδέλτιο με ΝΔ πρότεινε ο Καρατζαφέρης.
Το γραφείο του στη Βουλή θα επισκεφθεί σε λίγη ώρα ο Αντώνης Σαμαράς, όπου θα ενημερωθεί για τη λειτουργία του και θα έχει επαφές με τους συνεργάτες του στον τομέα της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, που, ως γνωστόν, τον στήριξε για την προεδρία.

Τον καθηγητή Κων. Αρβανιτόπουλο τοποθέτησε διευθυντή στο πολιτικό του γραφείο  στη Ρηγίλλης ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ. Μέχρι σήμερα ο κ. Αρβανιτόπουλος ήταν γενικός διευθυντής του Ινστιτούτου Κωνσταντίνος Καραμανλής, ενώ στη θέση του παραμένει και ο γενικός διευθυντής του κόμματος Μεν. Δασκαλάκης.

Θέση στο νέο οργανόγραμμα της Ρηγίλλης αποκτά και ο στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά, τέως γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού, Θεοδ. Δραβίλλας, ο οποίος ορίστηκε αναπληρωτής γενικός διευθυντής του κόμματος υπό τον κ. Δασκαλάκη.

Σε κάθε περίπτωση, οι χθεσινές αποφάσεις του κ. Σαμαρά έρχονται να επιβεβαιώσουν τον ανοικτό δίαυλο που διατηρούσε με τον κεντρικό πυρήνα των καραμανλικών στελεχών και ιδίως τη «φρουρά» του Κων. Καραμανλή σε Μαξίμου και Ρηγίλλης.

Κοινό ψηφοδέλτιο με ΝΔ πρότεινε ο Καρατζαφέρης

Εκλογές τον Μάρτιο με κοινό ψηφοδέλτιο, αλλά ξεχωριστά την επόμενη μέρα, πρότεινε στον Αντώνη Σαμαρά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Σε συνεντεύξεις του στις πρωινές εκπομπές του ΑΝΤ1 και του Alter, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ζήτησε από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο «κοινή δράση», με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ «που δεν μπορεί να παρακολουθήσει τα πράγματα».

«Δεν έχουμε το δικαίωμα να επαναλάβουμε το λάθος του 1995, που κράτησε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία μέχρι το 2004», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

ZENITH