Skip to main content

Συνάντηση Σιούφα με υποψηφίους

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19.00 συνάντηση του κ. Σιούφα με τους υποψηφίους για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.
Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19.00 συνάντηση του κ. Σιούφα με τους υποψήφιους για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνάντηση προσήλθαν μόνο δύο από τους υποψήφιους προέδρους, ο κ. Αβραμόπουλος και ο κ. Σαμαράς.

Η κ. Μπακογιάννη δεν παρέστη τελικά στη συνάντηση καθώς προτίμησε να δώσει συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους για την υποψηφιότητά της ως πρόεδρος της ΝΔ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το πρωί ο κ. Σιούφας με την κ. Μπακογιάννη, η δεύτερη φέρεται να είπε ότι δεν θα πάει τελικά στη συνάντηση αλλά θα δεχθεί τις προτάσεις των υπολοίπων ώστε να μπορoύν να υλοποιηθούν.

Ο κ. Ψωμιάδης προτίμησε να μείνει στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια του νέου δημαρχιακού μεγάρου στην πόλη που πραγματοποιούνται σήμερα το απόγευμα.

Την ίδια ώρα μιλώντας σε μέλη της Ν.Δ ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, εξέφρασε την επιφύλαξή του για τον τρόπο και το χρόνο του εκτάκτου συνεδρίου.

«Σέβομαι το καταστατικό, αλλά θα προτιμούσα να μιλήσουμε πολιτικά μέσα από εξαντλητικές προσυνεδριακές και συνεδριακές διαδικασίες και να εκλέξουμε νέους αντιπροσώπους, που να εκφράζουν τη σημερινή θέση της ΝΔ στην κοινωνία. Και να ανοίξουμε τις διαδικασίες σε όλους τους φίλους και μέλη της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογή νέου προέδρου», είπε και πρόσθεσε πως ο νέος πρόεδρος πρέπει να έχει θητεία.

ZENITH