Skip to main content

Συνάντηση των «τριών» στο Μαξίμου

Συνάντηση με τους Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ραγκούση έχει αυτή την ώρα ο Γιώργος Παπανδρέου, με κεντρικό θέμα συζήτησης τις χθεσινές διαρροές οι οποίες εκτίναξαν τα spread.
Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, και Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, έχει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, με κεντρικό θέμα συζήτησης τις χθεσινές κυβερνητικές διαρροές οι οποίες εκτίναξαν τα spread, αλλά και τα επόμενα επικοινωνιακά βήματα που θα οδηγήσουν στην αποκλιμάκωσή τους.

Οι τρεις άντρες αναμένεται ακόμα να συζητήσουν και να πάρουν αποφάσεις για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία, αλλά και την επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση, εντός και εκτός Ελλάδος. Άλλωστε, η στενή τους συνεργασία χρονολογείται από την εποχή που το ΠΑΣΟΚ ήταν αξιωματική αντιπολίτευση.

Εξάλλου, σε λίγη ώρα αναμένεται να συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο, όπου αναμένεται να τεθούν επί τάπητος όλες οι προωθούμενες διαρθρωτικές αλλαγές, όπως ο «Καλλικράτης», το φορολογικό, το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και οι αποκρατικοποιήσεις, ενώ θα συζητηθεί και το σ/ν για τους ημιυπαίθριους.

ZENITH