Skip to main content

Συνάντηση του νομάρχη Φλώρινας με το σωματείο εργαζομένων της ΔΕΗ

Ο κ. Βοσκόπουλος εξέφρασε τη συμπαράστασή του στο αίτημα του Σωματείου να προχωρήσουν κανονικά οι προσλήψεις στη ΔΕΗ ΑΕ και ειδικότερα η πρόσληψη των 2035 επιτυχόντων διαγωνισμού του 2007
Με το προεδρείο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας και του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΗ, «Λυγκηστίς», συναντήθηκε ο Νομάρχης Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος. Η συνάντηση έγινε ύστερα από τη δίωρη κατάληψη, την οποία έκαναν τα μέλη του Σωματείου στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φλώρινας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πάγωμα των προσλήψεων στη ΔΕΗ ΑΕ και, ειδικότερα, για τη μη πρόσληψη των 2035 επιτυχόντων διαγωνισμού του 2007.

Ο κ. Βοσκόπουλος εξέφρασε τη συμπαράστασή του στο αίτημα του Σωματείου και επεσήμανε ότι το Νομαρχιακό Συμβούλιο Φλώρινας θα συνεδριάσει εκτάκτως, προκειμένου να προβεί στην έκδοση ψηφίσματος υπέρ της πρόσληψης προσωπικού από τη ΔΕΗ ΑΕ.

Ανάλογες κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν χθες και στην Κοζάνη, όπου εργαζόμενοι της Επιχείρησης πραγματοποίησαν κατάληψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τη νομαρχία Κοζάνης και την εθνική οδό Κοζάνης - Λάρισας. Ψήφισμα συμπαράστασης στα αιτήματά τους αναμένεται να εκδώσει και το νομαρχιακό Συμβούλιο Κοζάνης. Ήδη, ο νομάρχης, Γιώργος Δακής, με δήλωσή του εξέφρασε τη στήριξή του στους αγώνες για την άμεση πρόσληψη προσωπικού στη ΔΕΗ.

ZENITH