Skip to main content

Συνάντηση Χριστίνας Ταχιάου με Νέους Μουσικούς

Με τα μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, συναντήθηκε η υπ. Βουλευτής του Ποταμιού στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Χριστίνα Ταχιάου.
Με τα μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, συναντήθηκε η υπ. Βουλευτής του Ποταμιού στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Χριστίνα Ταχιάου. Η Σ.Ο.Ν.Ε., αποτελείται από παιδιά και νέους, ηλικίας 13-30 χρονών, από όλη την Ελλάδα κι έχει εμφανιστεί σε πολλές πόλεις της χώρας μας, πραγματοποιώντας  κυρίως συναυλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. 
 
«Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσα σε παιδιά που αφιερώνουν το χρόνο, τις γνώσεις και το ταλέντο τους, στην ανιδιοτελή προσφορά. Η προσπάθειά σας, αξίζει τα συγχαρητήρια όλων», είπε η Χριστίνα, η οποία κλήθηκε ως μέλος Συλλόγου Φίλων Γαλλικού Ινστιτούτου, να παρακολουθήσει τους νέους μουσικούς επί το… έργον, σε πρόβα της Ορχήστρας.
 
Η  υποψήφια Βουλευτής του Ποταμιού, συζήτησε με τον εμπνευστή όλης αυτής της προσπάθειας, τον Μαέστρο Βαγγέλη Αραμπατζή, ο οποίος  δημιούργησε την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων, όταν ήταν μόλις 18 χρονών. Ο Βαγγέλης Αραμπατζής, είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος γιατί η Σ.Ο.Ν.Ε αναγνωρίστηκε και επίσημα από το Υπουργείο Πολιτισμού, ενώ εξήγησε ότι  αυτό που ξεχωρίζει στην Ορχήστρα Νέων, είναι οι σχέσεις μεταξύ των παιδιών, η ομαδικότητα και η άψογη συνεργασία. 
 
«Νιώθω ότι πρέπει να σου πω ευχαριστώ», είπε η Χριστίνα Ταχιάου. «Κατάφερες με το πάθος σου και το πείσμα σου, να ενώσεις νέους μουσικούς από όλη την Ελλάδα, για προσφέρετε έργο στην κοινωνία και τον Πολιτισμό». 
 
 

ZENITH