Skip to main content

Συνάντηση Χρυσοχοΐδη με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό

Με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, συναντήθηκε, σήμερα, στη Σόφια, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδας, στο πλαίσιο της μονοήμερης επίσκεψης του στη βουλγαρική πρωτεύουσα.
Με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, συναντήθηκε, σήμερα, στη Σόφια, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στο πλαίσιο της μονοήμερης επίσκεψης, που πραγματοποιεί στη βουλγαρική πρωτεύουσα.

«Με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας είχαμε μια εγκάρδια συνάντηση, στη διάρκεια της οποίας ο κ. Μπόικο Μπορίσοφ μάς εξέφρασε, καταρχήν, τις ευχές του και την εκτίμησή του για τον κ. Παπανδρέου, τον οποίο θεωρεί, όπως λέει ο ίδιος, έναν από τους καλύτερους πρωθυπουργούς αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη», δήλωσε μετά τη συνάντηση, ο κ. Χρυσοχοΐδης και συνέχισε:

«Κουβεντιάσαμε τα θέματα που έχουν σχέση με την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή. Ο κ. Μπορίσοφ είναι πολύ καλός γνώστης των θεμάτων ασφάλειας. Μας συμβούλεψε με τον κ. Τσβετάνοφ τι πρέπει να κάνουμε για να εμπεδώσουμε ακόμα περισσότερο την ασφάλεια στην περιοχή. Και θέλω να τον ευχαριστήσω για τη συνάντηση αυτή».

Επίσης, ο κ. Χρυσοχοΐδης υπέγραψε με τον Βούλγαρο ομόλογό του, Τσβέταν Τσβετάνοφ, συμφωνία συνεργασίας των δύο υπουργείων.

ZENITH