Skip to main content

Συνάντηση ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια

«Οι καθυστερήσεις πάνω σε ένα θέμα από το οποίο κρέμονται ανθρώπινες ζωές και περιουσίες έχουν φέρει σε απόγνωση περίπου 1 εκατ. πολίτες» αναφέρει ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από την «Ασπίς Πρόνοια», που δ
«Οι τραγικές καθυστερήσεις πάνω σε ένα θέμα από το οποίο κρέμονται ανθρώπινες ζωές, αξιοπρέπεια  και περιουσίες έχουν φέρει σε απόγνωση περίπου 1.000.000 πολίτες οι οποίοι επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα από το πρόβλημα» αναφέρει ο «Σύλλογος Ζημιωθέντωναπό την Ασπίς Πρόνοια».

Παράλληλα, ζητά από την πολιτεία να δηλώσει παρούσα και «να μην αρνείται  τις διαχρονικές της ευθύνες για την πλημμελή εποπτεία του υπερευαίσθητου χώρου των ασφαλειών ζωής, ο οποίος προσφέρει τεράστια άμεσα και έμμεσα οφέλη στην εθνική οικονομία».

Όπως επισημαίνει ο σύλλογος «οι προτάσεις μας είναι συγκεκριμένες δημιουργικές και άμεσα εφαρμόσιμες αρκεί να υπάρξει η απαραίτητη βούληση από όλους τους φορείς για την εφαρμογή τους. Σας καλούμε να τις ακούσετε και να συμβάλλετε με όποιον τρόπο μπορείτε  στην επίλυση του προβλήματος».

Οι θιγόμενοι από την ανάκληση άδειας της ασφαλιστικής εταιρείας Ασπίς Πρόνοια θα συναντηθούν αύριο Τετάρτη στις 18:00 στοξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στην Θεσσαλονίκη.

ZENITH