Skip to main content

Συνεδρίαση δ.σ. Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών στην Καβάλα

Τα καυτά ζητήματα που απασχολούν τους βενζινοπώλες όλης της χώρας θα συζητηθούν στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας τους, που θα συνεδριάσει την Κυριακή στην Καβάλα.
Η απειλή κλεισίματος που επικρέμεται για πολλά πρατήρια καυσίμων σ’ όλη τη χώρα, το τελευταίο διάστημα, θα δώσει έναν ιδιαίτερο τόνο στην προσεχή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών, μεθαύριο Κυριακή (20/6) στην Καβάλα.

«Πολλοί ιδιοκτήτες πρατηρίων έχουν φτάσει πια στα όριά τους, με όλα τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί και εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Πρέπει να δούμε άμεσα τι θα κάνουμε…», είπε σήμερα στη voria.gr ο Μιχάλης Μεταξάς, πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Καβάλας που θα φιλοξενήσει την Κυριακή συναδέλφους του απ’ όλη τη χώρα.

Η επιστροφή φόρου από το πετρέλαιο θέρμανσης, η ελάττωση του τζίρου λόγω της κατακόρυφης μείωσης της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών και τα υπέρογκα λειτουργικά έξοδα των πρατηριούχων είναι τα κύρια θέματα που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση του δ.σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, το πρωί της Κυριακής σε παραλιακό ξενοδοχείο της Καβάλας.

Νωρίς το μεσημέρι, εκπρόσωποι των δ.σ. των Ενώσεων Βενζινοπωλών από το μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Ελλάδας (συγκεκριμένα, από τον Έβρο έως και τη Χαλκιδική), παρουσία και της διοίκησης της Ομοσπονδίας, έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν στον ίδιο χώρο ενημερωτική ημερίδα για φορολογικά θέματα, που αφορούν ειδικότερα στον κλάδο τους.

ZENITH