Skip to main content

Συνελήφθη 69χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε 12χρονη

Σε 22 συλλήψεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο.

Σε 22 συλλήψεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης, Τροχαίας και Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

  • Τρία άτομα για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων. Ειδικότερα, έπειτα από έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, σε ίντερνετ-καφέ στην περιοχή της Τούμπας, διαπιστώθηκε η λειτουργία δύο υπολογιστών, στους οποίους διενεργούνταν, παράνομα, τυχερά παίχνιδια από ισάριθμους θαμώνες. Συνελήφθη ο 50χρονος υπεύθυνος του καταστήματος και οι παίκτες.
  • Δύο άτομα για παραβάσεις του νόμου περί τελωνειακού κώδικα.  Κατασχέθηκαν συνολικά 132 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφερα την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
  • Οκτώ άτομα για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.
  • Τρία άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για διάφορα αδικήματα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 38χρονης, από αστυνομικούς ομάδας «Ζ», σε βάρος της οποίας εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και κλοπής.
  • Τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα και ένας που επέδειξε πλαστό σχετικό έγγραφο.
  • Ένα άτομο έπειτα από παράσυρση ανήλικης πεζής. Συγκεκριμένα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α΄Τμήματος Τροχαίας Θεσσαλονίκης, 69χρονος, ο οποίος επί της οδού Γ’ Σεπτεμβρίου - Θεσσαλονίκη, παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά 12χρονη και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.    

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ZENITH