Skip to main content

Συνελήφθη ο δράστης της αιματηρής ληστείας στις Συκιές

Ο 39χρονος είχε διαπράξει τον περασμένο Δεκέμβριο αιματηρή ληστεία σε σούπερ μάρκετ στις Συκιές Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο 53χρονος ιδιοκτήτης του.
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες το βράδυ 39χρονος ημεδαπός, ο οποίος στις 10 Δεκεμβρίου είχε διαπράξει αιματηρή ληστεία στο σούπερ μάρκετ «Smile», επί της οδού Καραϊσκάκη 42 στις Συκιές Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο 53χρονος ιδιοκτήτης του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης συνελήφθη μετά από εκτεταμένες έρευνες της αστυνομίας, ενώ διενεργείται προανακριτική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες ένοπλες ληστείες.

Σχετικά με τη ληστεία στο σούπερ μάρκετ, θυμίζουμε ότι ο άτυχος ιδιοκτήτης προσπάθησε να αποτρέψει το δράστη, ο οποίος είχε σκοπόνα ληστέψει το κατάστημα, με αποτέλεσμα να δεχτεί πυροβολισμό. Στησυνέχεια ο 39χρονος δράστης εξαφανίστηκε, χωρίς να αφαιρέσει χρήματα από ταταμεία, ενώ ο ιδιοκτήτης διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείοΑΧΕΠΑ, όπου κατέληξε.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία, ο 39χρονος, ο οποίος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, κατά το τελευταίο τετράμηνο διέπραξε επιπλέον, 7 ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης. «Ο 39χρονος δράστης- πατέρας δύο παιδιών- λήστευε για να πληρώνει τα χρέη του», δήλωσε ο διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ταξίαρχος Δημήτρης Τσακνάκης, παρουσιάζοντας την εξιχνίαση της υπόθεσης.

ZENITH