Skip to main content

Συνελήφθησαν οκτώ φυγόποινοι στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη οκτώ ατόμων για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Στη σύλληψη οκτώ ατόμων για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία και στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων κατά το τελευταίο 24ωρο:

  • Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, 61χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί Ένταλμα Σύλληψης Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης και απόφαση με την οποία  καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 ετών και 6 μηνών και Χρηματική Ποινή 30.300 ευρώ, για καλλιέργεια – κατοχή κάνναβης και οπλοκατοχή.
  • Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, 46χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών και Χρηματική Ποινή 3.000 ευρώ, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
  • Ακόμη, συνελήφθη στην περιοχή της Μενεμένης 37χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί Ένταλμα Σύλληψης για ληστεία. Επίσης, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε ένα μαχαίρι και κατασχέθηκε.
  • Παράλληλα, συνελήφθη στο κέντρο της πόλης, 25χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών για ληστεία.
  • Επιπλέον, σε διάφορες περιοχές της πόλης, συνελήφθησαν τέσσερα ακόμη άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για διάφορα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ZENITH