Skip to main content

Συνεργασία Κεντροαριστεράς για τον δήμο Θεσσαλονίκης προτείνει ο Τρεμόπουλος

Υπέρ του κοινού βηματισμού των «δημιουργικών δυνάμεων στη Θεσσαλονίκη «για να απομακρυνθεί ο δήμος από ένα καθεστώς, που έχει απλωθεί δυσάρεστα σε ένα τέταρτο του αιώνα» τάχθηκε ο ευρωβουλευτής των Οι
Υπέρ του κοινού βηματισμού των δημιουργικών δυνάμεων και ειδικά στο δήμο Θεσσαλονίκης «για να απομακρυνθεί από ένακαθεστώς, που έχει απλωθεί δυσάρεστα σε ένα τέταρτο του αιώνα», τάχθηκε ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλης Τρεμόπουλος, σε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αποθήκη Δ΄του Λιμανιού στη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, ο κ. Τρεμόπουλος τάχθηκε υπέρ της κοινής δράσης και σε επίπεδο νομαρχίας αλλά και περιφέρειας σημειώνοντας: «Kαι στη Νομαρχία σήμερα, στην Περιφέρεια αύριο, μια ευρεία συνεργασία,ώστε να αντιμετωπιστούν εκείνες οι φωνές, που αποτυπώνονται και στηνπολιτική Ψωμιάδη, η οποία αποδεικνύεται υπόγεια συνεργασία με τηνακροδεξιά, όχι μόνο στο μεταναστευτικό, αλλά και σε άλλα ζητήματα, πουδεν αξίζουν στη Θεσσαλονίκη και μάλλον την εκθέτουν σε πανελλαδικό,αλλά και πανευρωπαϊκό επίπεδο».

Στην ομιλία του έκανε απολογισμό της δράσης του στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ αναφέρθηκε και στα ζητήματα της επικαιρότητας. «Στους 6 μήνες, που είμαι στο Ευρωκοινοβούλιο, είδα έναν άλλον κόσμο, διαβούλευσης, ευγένειας, σοβαρότητας, με διάθεση να υπάρχει αποτέλεσμα κι έχουμε αρχίσει να βάζουμε το αποτύπωμά μας σε μια σειρά από θέματα», δήλωσε ο κ. Τρεμόπουλος.

Σε ό,τι αφορά στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή, είπε πως «η συγκρότησή της έγινε με λογική που είναι έξω από τη λογική της Αριστεράς και των Πράσινων κι αυτό που φαίνεται είναι ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι θα καταψηφίσουν τη σύνθεσή της, ανεξάρτητα αν υπάρχουν πρόσωπα με καλές επιδόσεις στο παρελθόν και με πολύ καλό πρόγραμμα για το μέλλον, όπως η Μαρία Δαμανάκη κ.α».

Για τους πρώτους μήνες της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι η πράσινη ανάπτυξη δεν έχει μπει σε κανέναν ουσιαστικό δρόμο. Σχετικά με τις κινητοποιήσεις των αγροτών, ζήτησε «να ανοίξουν εκείνα τα μπλόκα, που εμποδίζουν σήμερα την προκοπή των αγροτών».

ZENITH