Skip to main content

Συνεργασία Ο.Λ. Καβάλας με Επιμελητήρια Δράμας και Κεσσάνης

Στην ανάπτυξη συνεργασίας με το Επιμελητήριο Κεσσάνης –χάρη στη διαμεσολάβηση του Επιμελητηρίου Δράμας- προχωρεί ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας, μετά την επίσκεψη εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου τ
Στην ανάπτυξη συνεργασίας με το Επιμελητήριο Κεσσάνης –χάρη στη διαμεσολάβηση του Επιμελητηρίου Δράμας- προχωρεί ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας, μετά την επίσκεψη εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου της τουρκικής πόλης στις εγκαταστάσεις του.

Τα Επιμελητήρια Δράμας και Κεσσάνης έχουν ήδη θεμελιώσει δεσμούς συνεργασίας μεταξύ τους και τώρα επεκτείνουν τη συνεργασία αυτή βάζοντας στο «παιχνίδι» και την Καβάλα, στο πλαίσιο του κοινοτικού προγράμματος «Λεονάρντο Ντα Βίντσι» (με χρηματοδότηση της Ε.Ε.).

Οι επικεφαλής του Ο.Λ.Κ. υποδέχθηκαν και ξενάγησαν στην Καβάλα τους Τούρκους επιχειρηματίες, που συνοδεύονταν από στελέχη του Επιμελητηρίου Δράμας, συνομιλώντας μαζί τους για τις προοπτικές μιας μελλοντικής συνεργασίας.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας Πέτρος Παναγιώτου προσκάλεσε τον επιχειρηματικό κόσμο της Κεσσάνης να χρησιμοποιήσει το σύγχρονο λιμάνι της Καβάλας (στη Νέα Καρβάλη) για τις εξαγωγικές ανάγκες του, λόγω του σοβαρού πλεονεκτήματος που παρέχει με την άμεση γειτνίασή του με έναν μεγάλο ευρωπαϊκό αυτοκινητόδρομο (την Εγνατία Οδό).

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τις συνομιλίες τους προσεχώς στην Κεσσάνη.

ZENITH