Skip to main content

Συνεργασία της Intracom IT Services με την IBM Corporation

Συμφωνία διεθνούς συνεργασίας, που αφορά στην ανάπτυξη και από κοινού προσφορά λύσεων στον χώρο των τελωνείων στην ΕΕ, υπέγραψε η Intracom IT Services με την IBM Corporation.
Συμφωνία διεθνούς συνεργασίας, που αφορά στην ανάπτυξη και από κοινού προσφορά λύσεων στον χώρο των τελωνείων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε άλλες επιλεγμένες χώρες ανά τον κόσμο, υπέγραψε η Intracom IT Services με την IBM Corporation.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία προβλέπει την ανάπτυξη και προώθηση στη διεθνή αγορά ολοκληρωμένων λύσεων, οι οποίες θα καλύπτουν με τον πλέον σύγχρονο και ανταγωνιστικό τρόπο τις ανάγκες των τελωνειακών αρχών σε θεσμικό, τεχνολογικό και λειτουργικό επίπεδο, ενώ έρχεται ως συνέχεια της ήδη επιτυχημένης σχετικής συνεργασίας των δύο εταιρειών και αξιοποιεί τη βαθιά γνώση και εξειδικευμένη τεχνογνωσία τους στον χώρο των τελωνείων, καθώς και υπάρχουσες λύσεις και προϊόντα τους.

«Η συνεργασία αυτή επιβεβαιώνει και ενισχύει τη σημαντικότατη τεχνογνωσία και την ηγετική θέση του Ομίλου INTRACOM IT Services στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων και υπηρεσιών σε θέματα τελωνείων. Επιπλέον, όπως όλες οι διεθνείς συνεργασίες του Ομίλου, ενισχύει τη παρουσία και δραστηριοποίησή μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η σύναψη αντίστοιχων διεθνών συνεργασιών στους τομείς εξειδίκευσής μας αποτελεί βασικό στρατηγικό μας στόχο», σημείωσε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, κ. Νικόλαος - Σωκράτης Λαμπρούκος.

ZENITH