Skip to main content

Συνέχεια στο φλερτ Μπαρμπουνάκη με διαπαραταξιακό

Συνεχίζει να φλερτάρει με τη διαπαραταξιακή επιτροπή των έξι ο Μπ. Μπαρμπουνάκης. Σήμερα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο «διαπαραταξιακό», με την προϋπόθεση να συμφωνηθεί ο τρόπος ανάδε
Συνεχίζει να φλερτάρει με τη διαπαραταξιακή επιτροπή των έξι ο Μπάμπης Μπαρμπουνάκης. Σε σημερινές του δηλώσεις άφησε και σήμερα ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο «διαπαραταξιακό», με την προϋπόθεση να συμφωνηθεί ο τρόπος ανάδειξης υποψηφίου δημάρχου. «Εάν η εκλογική αναμέτρηση οδηγηθεί σε δεύτερο γύρο, να στηριχθεί από όλους το ψηφοδέλτιο που θα εκφράζει τον ευρύτερο προοδευτικό, δημοκρατικό χώρο», ζήτησε παράλληλα ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η Πόλη μας».

Ξεκαθάρισε ότι θα συμπορευτεί με την επιλογή του ΠΑΣΟΚ, μόνο αν το κόμμα της Ιπποκράτους αποφασίσει να στηρίξει για το δήμο κεντρικό πολιτικό πρόσωπο που θα έχει νικηφόρα δυναμική.

Σχολιάζοντας τις πολλές υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί, ο κ. Μπαρμπουνάκης τόνισε «ότι αποτελούν μια θετική ένδειξη του αιτήματος και του κλίματος αλλαγής της διοίκησης του δήμου».

Ο Μπάμπης Μπαρμπουνάκης ανακοίνωσε ότι ξεκινά εξορμήσεις και περιοδείες το Σαββατοκύριακο σε περιοχές της Χαλκιδικής.

ZENITH