Skip to main content

Συνεχίζεται η κόντρα Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ για τον αγωγό φυσικού αερίου

Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., τόνισε ότι τα όσα είπε ο Γ. Παπανδρέου είναι «ανεύθυνα και επιζήμια, για ένα έργο που προσφέρει στη χώρα και στην Θράκη. Ο λαϊκισμός και ο μηδενισμός του κ. Παπανδρέου, εάν εφαρ
Επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, με αφορμή τα όσα είχε πει σε ομιλία του πριν από δύο εβδομάδες για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, εξαπέλυσε σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., τόνισε ότι τα όσα είπε ο Γ. Παπανδρέου είναι «λόγια επιπόλαια, ανεύθυνα και επιζήμια, για ένα έργο που προσφέρει στη χώρα και στην Θράκη. Ο λαϊκισμός και ο μηδενισμός του κ. Παπανδρέου, εάν εφαρμοστούν, θα βάλουν τη χώρα σε περιπέτειες.»

 «Τι τον ώθησε να εγείρει θέμα επαναδιαπραγμάτευσης», ρώτησε ο κ. Κουμουτσάκος. Και πρόσθεσε ότι η μηδενιστική αντιμετώπιση δημιουργεί πρόβλημα για το έργο που είναι εθνικής σημασίας, βάζει τη χώρα μας στο διεθνή ενεργειακό χάρτη και συμβάλει στην οικονομική ανάπαπτυξη της Θράκης. Συνεχίζοντας ο κ.Κουμουτσάκος ανέφερε ότι επί 15 μέρες ο κ. Παπανδρέου αποφεύγει να απαντήσει: «Η σιωπή του είναι εκκωφαντική και ένοχη».


 Ο εκπρόσωπος της ΝΔ υπενθύμισε τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για το θέμα: «Η υπογραφή της χώρας σε διεθνές επίπεδο δεν μπορεί και δεν πρέπει να αμφισβητείται. Είναι πρωτοφανή πράγματα αυτά

Τέλος ο κ.ο Κουμουτσάκος, υποστήριξε πως « Δημιούργησε κατάπληξη και ανησυχία ότι ο κ.Παπανδρέου ενέταξε ένα θέμα μείζονος σημασίας, απρόκλητα και χωρίς να ερωτηθεί στην ατζέντα του. Γιατί αυτή η θέση; Είναι δεδομένο ότι υπάρχει μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος. Η απορία που διατυπώσαμε είναι εύλογη».

 Σημείωσε ακόμη ότι η τοποθέτηση του ΠΑΣΟΚ στο ζήτημα αυτό εντάσσεται σε μια προσπάθεια συνολικής αποδόμησης των όσων έχουν γίνει, που περιλαμβάνει την Ολυμπιακή Αεροπορία, τον ΟΤΕ, τα λιμάνια. Επισήμανε τέλος, ότι το έργο αυτό έχει ιδιαίτερη εθνική σημασία και χαρακτήρισε ένοχη την σιωπή του ΠΑΣΟΚ.

ZENITH