Skip to main content

Συνεχίζονται οι έρευνες για το διπλό έγκλημα στο Σιδηρόκαστρο

Άγνωστα παραμένουν, μέχρι αυτή την ώρα, τα αίτια, καθώς και ο δράστης- ή οι δράστες- του διπλού στυγερού εγκλήματος, που σημειώθηκε, χθες, στις Σέρρες.
Άγνωστα παραμένουν, μέχρι αυτή την ώρα, τα αίτια, καθώς και ο δράστης- ή οι δράστες- του διπλού στυγερού εγκλήματος, που σημειώθηκε, χθες, σε αγροτικό παράδρομο, κοντά στα Λουτρά Σιδηροκάστρου, στις Σέρρες.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σερρών, Μηνά Γεωργιάδη, οι δύο άνδρες που βρέθηκαν νεκροί, με χτυπήματα από σφαίρα, στο κεφάλι, πυροβολήθηκαν από πολύ κοντινή απόσταση.

Στην περιοχή του εγκλήματος βρέθηκαν, σήμερα το πρωί, άνδρες από το Εγκληματολογικό της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ερεύνησαν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τα θύματα.

Μέχρι τώρα, όλες οι ενδείξεις οδηγούν σε πιθανό ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ από τα στοιχεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών προκύπτει ότι ο 40χρονος συνοδηγός και κάτοχος του αυτοκινήτου ήταν ρωσικής καταγωγής, αλλά είχε λάβει την ελληνική υπηκοότητα, πριν από αρκετά χρόνια, στην Κομοτηνή, ενώ διέμενε, με την οικογένειά του, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Εξάλλου, άγνωστα παραμένουν, μέχρι στιγμής, τα στοιχεία του δεύτερου θύματος και οδηγού του αυτοκινήτου.

ZENITH