Skip to main content

Συνωστισμός στα πρακτορεία για τα 19 εκατ.ευρώ

Τριπλασιάστηκαν οι πωλήσεις του Τζόκερ από την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς οι Θεσσαλονικείς έχουν επιδοθεί με μανία στο κυνήγι του αστρονομικού ποσού των 19 εκατ. ευρώ.
του Αλέξανδρου Μητάκη
mitakis@voria.gr

Στο κυνήγι του αστρονομικού ποσού των 19 εκατ. ευρώ, που μοιράζει σήμερα το Τζόκερ, έχουν επιδοθεί οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι κατακλύζουν τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, αναζητώντας το ποσό που θα αλλάξει τη ζωή τους.

Για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοιράζει ένα τόσο μεγάλο ποσό και στα πρακτορεία της πόλης παρατηρείται το αδιαχώρητο. «Οι πωλήσεις του Τζόκερ έχουν τριπλασιαστεί από την προηγούμενη εβδομάδα», δηλώνει στη Voria.gr ο ιδιοκτήτης πρακτορείου, Αναστάσιος Μητρόπουλος.

«Η πλειονότητα των παιχτών προτιμάει τα απλά δελτία (2,50 ευρώ), ωστόσο υπάρχουν ορισμένοι που παίζουν συστήματα αξίας ακόμη και 200 ευρώ», τονίζει ο κ. Μητρόπουλος, συμπληρώνοντας πως τα διαδοχικά τζακ- ποτ και τα 19 εκατ. ευρώ που περιμένουν έναν ή περισσότερους τυχερούς έχουν βοηθήσει σημαντικά τους τζίρους των πρακτορείων, τα οποία καταγράφουν μειωμένη κίνηση τον τελευταίο χρόνο.

Αύξηση πωλήσεων της τάξης του 30% καταγράφεται και στο κεντρικό πρακτορείο «Ειμαρμένη», καθώς μεγάλος αριθμός πολιτών έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τυχερό παιχνίδι, έχοντας την ελπίδα ότι την Παρασκευή το πρωί θα είναι πλουσιότεροι κατά 19 εκατ. ευρώ.

Η κλήρωση του Τζόκερ θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 9 το βράδυ και θα μεταδοθεί ζωντανά από την κρατική τηλεόραση.

ZENITH