Skip to main content

Συνθήματα και μηνύματα στην εκδήλωση των τριών Καραμανλήδων (vid)

Αποθεώθηκε ξανά ο πρώην πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη. Πάνω από 1.200 άτομα στην εκδήλωση, στο Μακεδονία Παλλάς, του Κώστα Καραμανλή, υποψήφιου βουλευτή με τη ΝΔ στις Σέρρες. Οι αναφορές στον εθνάρχη Κ

του Τάσου Τασιούλα

Περισσότερα από 1.200 άτομα παρευρέθηκαν στο Μακεδονία Παλλάς, στην εκδήλωση του Κώστα Καραμανλή, υποψηφίου βουλευτή με τη ΝΔ στις Σέρρες.

Τρεις γενιές Καραμανλήδων (Αχιλλέας, Κώστας – πρώην πρωθυπουργός και Κώστας – υιός Αχιλλέα) κατόρθωσαν να κινητοποιήσουν εκατοντάδες κόσμου, οι οποίοι τους υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα, αγκαλιές και φιλιά, κατά την είσοδό τους στην αίθουσα του ξενοδοχείου.

Image
kostas_karamanlis2


Οι αναφορές στον εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή ήταν συνεχείς, ενώ τα συνθήματα των καραμανλικών ήταν τα αυτονόητα («Ήρθε η ώρα του Καραμανλή» κτλ).

Πολιτικό μήνυμα είχε ακόμη και ο πρόλογος που έγινε για να ανέβει στο βήμα ο Κώστας Καραμανλής ο νεότερος, με χαρακτηριστική τη φράση «ήρθε η ώρα ο πυρσός να περάσει στην επόμενη γενιά».

Κατά την ομιλία του ο Κώστας Καραμανλής έκανε αρκετές αναφορές τόσο στον Κωνσταντίνο Καραμανλή όσο και στην περίοδο διακυβέρνησης του ξαδέρφου του, Κώστα, (2004-2009).

«Για όποιον έστω και μία ημέρα έχει νιώσει μέρος αυτής της παράταξης, για όποιον πιστεύει στην Ελλάδα της Ευρώπης, για όποιον θέλει τα παιδιά του να μεγαλώσουν με ασφάλεια σε μια Ελλάδα που να είναι κανονική χώρα, σύχρονη και ευρωπαϊκή, η ψήφος στη ΝΔ είναι η μόνη επιλογή. Οποιαδήποτε άλλη ψήφος είναι χαμένη ψήφος», τόνισε.

«Ο Κώστας Καραμανλής μίλησε στον λαό με ειλικρίνεια, την ώρα που ο αντίπαλος του, χωρίς ντροπή, μιλούσε για πράσινη ανάπτυξη και έλεγε “λεφτά υπάρχουν”. Αυτό σημαίνει καραμανλισμός, αυτό σημαίνει Καραμανλής», επεσήμανε.

Παρόντες είναι στο σύνολό τους οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, όλοι οι γαλάζιοι δήμαρχοι του νομού, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, με τον οποίο και οι τρεις Καραμανλήδες είχαν ιδιαίτερα θερμές συζητήσεις, ακόμα και μετά το τέλος της εκδήλωσης.

 
Image
karamanlis_mak
Business Story
Off

ZENITH