Skip to main content

Σύσκεψη για τον ΟΚΑΝΑ στη Δράμα

Παρουσία της προέδρου του ΟΚΑΝΑ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στη Νομαρχία Δράμας, με τη συμμετοχή και δημάρχων του νομού, για την ίδρυση παραρτήματος του Οργανισμού στην περιοχή.
Ευρεία σύσκεψη για την προσεχή ίδρυση παραρτήματος του ΟΚΑΝΑ στη Δράμα  πραγματοποιήθηκε στη νομαρχία Δράμας, παρουσία της προέδρου του Οργανισμού Μ. Μαλλιώρη και στελεχών του ΟΚΑΝΑ Θεσσαλονίκης.  Όπως αποφασίστηκε, έως τις 15 Μαΐου θα υπογραφεί η σχετική σύμβαση μεταξύ ΟΚΑΝΑ και Νομαρχίας Δράμας.

Στη σύσκεψη παρέστησαν οι αντινομάρχες Δράμας, Αργύρης Πατακάκης και Θωμάς Ιωαννίδης, οι δήμαρχοι Δράμας, Θωμάς Μαργαρίτης, Δοξάτου, Τάσος Χατζηλαζάρου, Σιταγρών, Θεόδωρος Αθανασιάδης και Νικηφόρου, Γιώργος Καριώτης –καθώς και εκπρόσωποι των υπολοίπων δήμων του νομού.

Η κ. Μαλλιώρη έκανε ενημέρωση για το πλαίσιο λειτουργίας του ΟΚΑΝΑ, καθώς και για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για την ίδρυση του παραρτήματος, και όλοι οι συμμετάσχοντες στη σύσκεψη συμφώνησαν για την επίσπευση των διαδικασιών, προκειμένου να ολοκληρωθεί το συντομότερο το εγχείρημα.

Στον υπό ίδρυση φορέα έχουν εκφράσει τη βούληση να συμμετάσχουν όλοι οι δήμοι, αλλά και σύλλογοι του νομού Δράμας, ενώ η Νομαρχία επιδιώκει τη μεγαλύτερη δυνατή διεύρυνση συμμετοχής φορέων της περιοχής.
Μετά τη σύσκεψη, ο αντινομάρχης Δράμας Αργ. Πατακάκης ξενάγησε την πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ στο κτίριο όπου πρόκειται να στεγαστούν οι υπηρεσίες του υπό ίδρυση παραρτήματος του Οργανισμού.

ZENITH