Skip to main content

Σύσκεψη της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε στη Θεσσαλονίκη

Σύσκεψη πραγματοποιούν οι Ομοσπονδίες εμπόρων και βιοτεχνών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε, εν όψει των νομοθετικών αλλαγών, που δρομολογούνται από την κυβέρνηση για το ασφαλιστικό και
Εν όψει των νομοθετικών αλλαγών, που δρομολογούνται από την κυβέρνηση για το ασφαλιστικό των επαγγελματιών βιοτεχνών και εμπόρων και για το φορολογικό για τις ΜμΕ της χώρας, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (Ο.Β.Σ.Θ) και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εμπόρων Θεσσαλονίκης (Ο.Ε.Ε.Θ) σε συνεργασία με την Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε) θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010 και ώρα 18:00 στην αίθουσα Α΄ του συνεδριακού κέντρου «Νικόλαος Γερμανός» στη Δ.Ε.Θ. (περίπτερο 8), με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της   Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε κ. Δημήτρη Ασημακόπουλο.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των συναδέλφων τους της Κεντρικής Μακεδονίας για τα μεγάλα αυτά θέματα που απασχολούν την ελληνική πολύ μικρή, μικρή και μεσαία επιχείρηση και τους αυτοαπασχολούμενους.

«Έχουμε επισημάνει ήδη ότι οι διαρροές διαφόρου τύπου «ανακοινώσεων» που υποκαθιστούν τη θεσμοθετημένη διαδικασία διαλόγου με τους επίσημους φορείς και όργανα των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων, δημιουργούν κλίμα σύγχυσης και ανασφάλειας που επιτείνει ακόμη περισσότερο το «βαρύ» κλίμα στο χώρο των ΜμΕ» αναφέρει οι πρόεδροι του Ο.Β.Σ.Θ κ. Σταύρος Ζαχαρέλης και του Ο.Ε.Ε.Θ κ Ιωάννη Μανδρινός . «Για το ασφαλιστικό και φορολογικό, θέματα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και αντιμετώπισης, καλούμαστε όλοι να σταθούμε με ανάλογη ευθύνη και σοβαρότητα. Οι θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος των Ε.Β.Ε είναι ξεκάθαρες και γνωστές στην πολιτεία και κρίνουμε επιβεβλημένο έναν ειλικρινή και χωρίς κρυφές «ατζέντες» διάλογο» καταλλείγουν οι πρόεδροι.

ZENITH