Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα «διορθωτικά μέτρα» μπροστά στο ναυάγιο των εσόδων

«Η Κομισιόν και ο Επίτροπος κ. Όλι Ρεν, ως «ιδιοκτήτες» και «κηδεμόνες» αυτής της χώρας, προεξοφλούν, μπροστά στο ναυάγιο των εσόδων, τη λήψη «διορθωτικών μέτρων», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπ
«Η έκθεση της Κομισιόν, με την οποία ουσιαστικά προαναγγέλλεται νέο πακέτο μέτρων, εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση, που μάταια προσπαθεί να εξωραΐσει τις κατεδαφιστικές και καταστροφικές επιλογές της», σχολίασε ο Παν. Λαφαζάνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, την έκθεση της Κομισιόν.

Ο κ. Λαφαζάνης σημειώνει ότι η Κομισιόν και ο Επίτροπος κ. Όλι Ρεν, ως «ιδιοκτήτες» και «κηδεμόνες» αυτής της χώρας, προεξοφλούν, μπροστά στο ναυάγιο των εσόδων, τη λήψη «διορθωτικών μέτρων».

«Κάνουν λόγο για την προώθηση νέων αντι-ασφαλιστικών ρυθμίσεων μέσα στο 2011 και προδιαγράφουν κύμα απαράδεκτων ιδιωτικοποιήσεων και αναδιαρθρώσεων δημοσίων επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων του ΟΣΕ και της ΔΕΗ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης.

«Ο «ενάρετος κύκλος» του κ. Γ. Προβόπουλου είναι ατέλειωτος φαύλος κύκλος και η «κατάκτηση των πρώτων στόχων», για τους οποίους έκανε λόγο ο Γ. Παπανδρέου, οδηγεί σε δεύτερο πλάνο τη χώρα από την ύφεση στην οικονομικοκοινωνική τραγωδία», καταλήγει ο κ. Λαφαζάνης.

ZENITH