Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ σε Σαμαρά: Ούτε λέξη για τις «εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις» Βορίδη

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει βρει ακόμη ούτε μία λέξη αποδοκιμασίας για τον «εκλεκτό» συνεργάτη του, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη στάση του πρωθυπουργού αναφορικά με τις δηλώσεις Βορίδη.

Μία ημέρα μετά και ο κ. Σαμαράς δεν έχει βρει ακόμη ούτε μία λέξη αποδοκιμασίας για τον «εκλεκτό» συνεργάτη του, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη «σιωπή», όπως τη χαρακτηρίζει, του πρωθυπουργού για τις χθεσινές αναφορές του Μάκη Βορίδη για την Αριστερά.

Χαρακτηρίζοντας και πάλι τις δηλώσεις του απερχόμενου υπουργού Υγείας ως «εμφυλιοπολεμικό και μισαλλόδοξο κήρυγμα άνευ προηγουμένου», η Κουμουνδούρου διερωτάται «εάν αυτό δεν είναι επιδοκιμασία της ακροδεξιάς ρητορικής, τότε τι είναι; Και τελικά πόσο μεμονωμένο ήταν το περιστατικό Μπαλτάκου στη Ν.Δ. του κ. Σαμαρά;».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Βορίδης, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στον Ασπρόπυργο και αναφερόμενος στην Αριστερά, σημείωσε ότι «δεν πρόκειται να τους αφήσουμε, ό,τι κι αν είναι εκείνο το οποίο πρέπει να κάνουμε. Ό,τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα, θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την Κυριακή».

ZENITH