Skip to main content

Τα... «έψαλαν» στην Τζάκρη

Τα κάλαντα έψαλαν στην υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θεοδώρα Τζάκρη, στο Διοικητήριο, μπάντες και χορωδίες της Θεσσαλονίκης και άλλων περιοχών της Μακεδονίας και τη
Τα κάλαντα έψαλαν στην υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θεοδώρα Τζάκρη, στο Διοικητήριο, μπάντες και χορωδίες της Θεσσαλονίκης και άλλων περιοχών της Μακεδονίας και της Θράκης.

Η κ. Τζάκρη, παρουσία και του γενικού γραμματέα Μακεδονίας - Θράκης, Γιώργου Χατζηκωνσταντίνου, υποδέχθηκε τις μπάντες του Γ΄Σώματος Στρατού, της Ελληνικής Αστυνομίας, τη Φιλαρμονική του δήμου Λαχανά, καθώς και τις χορωδίες του δήμου Μ. Αλεξάνδρου του Ν. Πέλλας, της Καλλίπολης Ν. Πέλλας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, της Αδελφότητας Προκοπιαίων «Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος» Μακεδονίας - Θράκης, της Κρήνης του δήμου Τρίγλιας Χαλκιδικής, του Α΄ ΚΑΠΗ του δήμου Θεσσαλονίκης, της Θρακικής Εστίας Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Βαβδινών Θεσσαλονίκης, του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Φωνή των Μακεδόνων» Θεσσαλονίκης, του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μακεδόνες» Θεσσαλονίκης κ.ά.

Η υφυπουργός δέχτηκε ευχές από όλους και ευχήθηκε και η ίδια «έναν κόσμο με λιγότερα προβλήματα και πολύ καλύτερο από το χθες».

ZENITH