Skip to main content

Τα «έσπασαν» Σερασίδης και Θεοδωρίδης

Με ξεχωριστά ψηφοδέλτια θα διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών του νέου δήμου Παύλου Μελά οι νυν δήμαρχοι Σταυρούπολης και Πολίχνης.
της Χρύσας Κυριακού 


Μπορεί η συνεργασία για κοινό ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Νοέμβρη των τριών δημάρχων Πολίχνης, Σταυρούπολης και Ευκαρπίας να φάνταζε σίγουρη από πολλούς, καθώς ήταν οι μόνοι δήμαρχοι που οι ίδιοι ζήτησαν τη συνένωση των τριών δήμων σε έναν, ωστόσο στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν. Οι τρεις δήμαρχοι φαίνεται πως δεν τα βρήκαν και τις επόμενες ημέρες, το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα ανακοινώσουν τις υποψηφιότητές τους (ξεχωριστά ο καθένας) για τον νέο δήμο Παύλου Μελά.
 
Το ενδιαφέρον του για τη διεκδίκηση του δήμου Παύλου Μελά εκτός από τους κ.κ. Σερασίδη και Θεοδωρίδη έχει εκφράσει επίσης ο πρώην δήμαρχος Σταυρούπολης Διαμαντής Παπαδόπουλος, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Υποψηφιότητα για το νέο διευρυμένο δήμο κατέθεσε και ο δημοτικός υπάλληλος Σταυρούπολης, Μενέλαος Τριανταφύλλου.

Κοινή κάθοδος Θεοδωρίδη - Πανταζόγλου

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ο νυν δήμαρχος Πολίχνης, Κ. Θεοδωρίδης, ο οποίος θα συνεργαστεί τελικά με τον νυν δήμαρχο Ευκαρπίας, Χ. Πανταζόγλου. Οι δύο δήμαρχοι κατέληξαν σε συμφωνία να διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο, με κοινό ψηφοδέλτιο και επικεφαλής τον κ. Θεοδωρίδη. 

Ανακοινώνει και ο Σερασίδης

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από τον νυν δήμαρχο Σταυρούπολης. Ο «πράσινος» Σ. Σερασίδης, όπως έχει δηλώσει και παλιότερα, δεν θα επιδιώξει την ευρύτερη στήριξη των κομμάτων, ωστόσο άνθρωποι του περιβάλλοντός του υποστηρίζουν ότι φιλοδοξία του κ. Σερασίδη είναι να λάβει το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ, ενώ θα επιδιώξει και τη στήριξη τόσο του ΣΥΝ όσο και των Οικολόγων. Από την παράταξη του κ. Σερασίδη έχουν ήδη αποχωρήσει η Συλβάνα Καρασσαβίδου και ο Στάθης Κουτσονικόλας, οι οποίοι θα στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του κ. Θεοδωρίδη, καθώς επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Πορτουλίδης και Τριαντάφυλλος Ζιγανιτίδης, οι οποίοι δεν έχουν αποφασίσει προς το παρόν ποιον υποψήφιο θα στηρίξουν.

ZENITH