Skip to main content

Τα κάλαντα στους πολιτικους Αρχηγούς

Στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου παιδιά από τον Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το μουσικοχορευτικό τμήμα της Αδελφότητας των Απα
Στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου παιδιά από τον Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το μουσικοχορευτικό τμήμα της Αδελφότητας των Απανταχού Ολυμπιτών Καρπάθου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ».

Οι φωνές και το τραγούδι των αθλητών Special Olympics γέμισαν χθες το Προεδρικό Μέγαρο και η κιθάρα του κήρυκα εθελοντισμού Γιάννη Ζουγανέλη συνόδευσε τα κάλαντα που είπαν οι αθλητές στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και Πρώτο Εθελοντή των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011, Κάρολο Παπούλια.  

Στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά έψαλε τα κάλαντα ηχορωδία του Παιδικού Χωριού SOS και αργότερα η χορωδία του ΣώματοςΕλλήνων Προσκόπων.

Στον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, έψαλαν τα μέλη της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας - Σύλλογος Ποντίων Νέας Σμύρνης και η χορωδία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας.

Στη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων, στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης και η Πανελλαδική Συντονική Επιτροπή εργαζομένων σε προγράμματα STAGE.

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλαν στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρη στα γραφεία του κόμματος το Σωματείο του Καστελλόριζου «Πολιτιστική μουσικοχορευτική ομάδα Καστελόριζου» και το Κρητικό Σωματείο «Οι βρακοφόροι της Κρήτης».

ZENITH