Skip to main content

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων στην πολιτική ηγεσία της χώρας

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων θα ψάλλουν σήμερα, Παραμονή, παιδιά και σύλλογοι στην πολιτική ηγεσία της χώρας.
Οι φωνές και το τραγούδι των αθλητών Special Olympics γέμισαν την Τετάρτη το Προεδρικό Μέγαρο. Εκεί βρέθηκαν πάνω από 40 παιδιά μαζί με το Γιάννη Ζουγανένλη, τον Ολυμπιονίκη της πάλης, Πέτρο Γαλακτόπουλο και την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων 2011, Γιάννα Δεσποτοπούλου.

Οι αθλητές παρέδωσαν τη στολή εθελοντισμού στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ο οποίος τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν τον καλό τους αγώνα.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, θα μοιράσει δώρα σε μαθητές ακριτικών περιοχών. Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου θα επισκεφθεί το νηπιαγωγείο, το δημοτικό και το γυμνάσιο Κορεστείων και αργότερα στις Πρέσπες το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Αγίου Γερμανού και το γυμνάσιο Λαιμού. Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου θα επισκεφθεί σχολεία του Ιάσμου Ροδόπης.

Τα κάλαντα στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας έψαλαν την Τετάρτη στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης η χορωδία του Ωδείου Αθηνών, οι Βρακοφόροι της Κρήτης, η χορωδία και η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο πρόεδρος των Βρακοφόρων Κρήτης δώρισε στον υπουργό Αμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο, ένα δίπλωμα υπογεγραμμένο από τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

Σήμερα, Παραμονή, στις 11 π.μ., τα κάλαντα θα ψάλλουν στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στο Μέγαρο Μαξίμου, τα παιδιά από τον Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Στις 11:45 π.μ. τα κάλαντα θα ψάλλουν στον πρωθυπουργό τα μέλη του μουσικοχορευτικού τμήματος της Αδελφότητας των Απανταχού Ολυμπιτών Καρπάθου «Η Δήμητρα».

Στη γενική γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα ψάλλει τα κάλαντα η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή εργαζομένων σε προγράμματα stage στην έδρα της ΚΕ του κόμματος.

Στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα θα ψάλλουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στις 11:00 τα μέλη της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας-Σύλλογος Ποντίων Νέας Σμύρνης και στις 12:30 μέλη και η χορωδία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων θα ψαλλούν στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη στα γραφεία του κόμματος από το Σωματείο του Καστελόριζου «Πολιτιστική μουσικοχορευτική ομάδα Καστελόριζου στις 12 το μεσημέρι και στις 12:30 από το Κρητικό Σωματείο «Οι βρακοφόροι της Κρήτης».

Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης θα ακούσει τα κάλαντα από συλλόγους, οργανώσεις και σχολεία από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι. Τα κάλαντα θα ψάλλουν μεταξύ άλλων, η Αδελφότητα Προκοπίων Μακεδονίας-Θράκης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων, το Κέντρο Μουσικής του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ZENITH