Skip to main content

Τα προβλήματα του δημοσίου στις συναντήσεις του Παναγιώτη Κοκκόρη

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ΔΟΥ και ΕΔΟΘ, όπου συζήτησε τα καίρια ζητήματα που σχετίζονται με το φορολογικό σύστημα αλλά και το δημόσιο τομέα.

Καίρια ζητήματα που σχετίζονται με το φορολογικό σύστημα αλλά και με τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα, συζήτησε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης, πρώην ΓΓ Κοινωνικής Ασφάλισης Παναγιώτης Κοκκόρης, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του σε ΔΟΥ και ΕΔΟΘ αντίστοιχα.

Ο Π. Κοκκόρης αφού συνομίλησε με την διευθύντρια της Δ’ ΔΟΥ, Γεωργία Βαμβατήρα και τους υπαλλήλους για φορολογικά ζητήματα, δήλωσε τα εξής:

«Έχω υπηρετήσει επί πολλά χρόνια τον κλάδο των εφοριακών και γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα που υπάρχουν. Το φορολογικό σύστημα πρέπει να είναι δίκαιο και σταθερό, να εμπνέει εμπιστοσύνη και αίσθημα αξιοπιστίας στον πολίτη. Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη βελτίωση του συστήματος και την επίλυση των προβλημάτων, από όποια θέση με ορίσουν οι Έλληνες πολίτες».

Image
Τα προβλήματα του δημοσίου στις συναντήσεις του Παναγιώτη Κοκκόρη


Συνεχίζοντας την περιοδεία του σε φορείς της πόλης μας, ο κ. Κοκκόρης επισκέφθηκε τα γραφεία της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσ/νίκης όπου αντάλλαξε απόψεις με τον πρόεδρο Γιάννη Ζαντόπουλο, μέλη της Ένωσης αλλά και με τον υποψήφιο βουλευτή ΝΔ στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης Θεόδωρο Καράογλου.

Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν τα προβλήματα των δημοσίων υπαλλήλων που πρόεκυψαν λόγω των ανακατατάξεων στον δημόσιο τομέα. Ο τ. Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης αφού άκουσε τις τοποθετήσεις τους, υπογράμμισε:

«Στις δημόσιες υπηρεσίες όπως και σε άλλους τομείς προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε το αυτονόητο, που δυστυχώς, όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν ανέφικτο. Όπως διαπιστώθηκε, με απλές, λογικές λύσεις, μπορεί  να επιτευχθεί η ισορροπία και να υπάρξει ένας καλύτερος συσχετισμός στην σχέση εργασίας και απόδοσης. Έχουμε εμπιστοσύνη στον Έλληνα δημόσιο υπάλληλο, έχει αποδείξει ότι η απόδοση και η αποτελεσματικότητα του, μπορεί να φτάσει σε εξαιρετικά υψηλό βαθμό, όταν υπάρχει ο κατάλληλος σχεδιασμός και οι οδηγίες για το έργο που πρέπει να κάνει.

Αλλάζουμε την νοοτροπία, κάνουμε τον δημόσιο υπάλληλο πιο ενεργό και τις υπηρεσίες πιο αξιόπιστες. Προς αυτήν την κατεύθυνση εργαστήκαμε και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, έχοντας σαν γνώμονα τη δικαιοσύνη και την ανταποδοτικότητα».

ZENITH