Skip to main content

Τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι στο διαδίκτυο

Στη δημοσιότητα έδωσε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προς ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γονιών τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι στο διαδίκτυο.

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, δίνεται στη δημοσιότητα με σκοπό να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν οι γονείς ανήλικων παιδιών και όχι μόνο, «Εγχειρίδιο Παιδόφιλων», στο οποίο εμπεριέχεται «Κώδικας» της μεταξύ τους επικοινωνίας.

Το εγχειρίδιο εντοπίστηκε στο «σκοτεινό διαδίκτυο» (Dark Web), ύστερα από πολύμηνες και στοχευμένες έρευνες εξειδικευμένων Αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στο συγκεκριμένο εγχειρίδιο, καλύπτεται σε επτά κεφάλαια ο,τιδήποτε αφορά στην παιδοφιλία, από την ψυχολογία των παιδιών μέχρι και την προετοιμασία που απαιτείται, ώστε να πραγματοποιήσει ο παιδόφιλος τις ασελγείς του πράξεις.

Περιγράφονται οι τρόποι με τους οποίους ένας παιδόφιλος μπορεί να προσεγγίσει ένα παιδί και να το αποπλανήσει, ενώ επίσης αναλύονται οι τρόποι με τους οποίους ένας παιδόφιλος μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του, αν τυχόν αποκαλυφθεί.

Τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι για να αναγνωρίζουν μεταξύ τους, τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις:

 

Το συγκεκριμένο σύμβολο αναφέρεται στους παιδόφιλους που προτιμούν μικρά αγόρια.

 

Το συγκεκριμένο σύμβολο αναφέρεται στους παιδόφιλους που προτιμούν μικρά κορίτσια.

 

Το συγκεκριμένο σύμβολο αναφέρεται γενικά στους παιδόφιλους.


 

Business Story
Off

ZENITH