Skip to main content

Τα τελευταία υπουργικά «μπιλιετάκια» φτάνουν στο Μαξίμου

Μεταξύ 16 και 20 Αυγούστου, το Μέγαρο Μαξίμου διαμήνυσε προς όλους τους υπουργούς της κυβέρνησης να έχουν τακτοποιήσει και τις τελευταίες εκκρεμότητες τους σε ό,τι αφορά στην αποστολή των ενημερωτικών
Μεταξύ 16 και 20 Αυγούστου, το Μέγαρο Μαξίμου διαμήνυσε προς όλους τους υπουργούς της κυβέρνησης να έχουν τακτοποιήσει και τις τελευταίες εκκρεμότητες τους σε ό,τι αφορά στην αποστολή των ενημερωτικών σημειωμάτων ενόψει της ΔΕΘ και της ανακοίνωσης από τον πρωθυπουργό του κοινωνικού πακέτου που θα εξαγγείλει από την κυβέρνηση.

Φεύγοντας για τις ολιγοήμερες διακοπές τους, οι περισσότεροι άφησαν αρκετά αναπάντητα ερωτηματικά που τους έθεσε το πρωθυπουργικό γραφείο υπό τη μορφή διευκρινήσεων. Γι’ αυτό και τώρα, θα γίνει προσπάθεια αμέσως μετά την επιστροφή τους να κλείσουν και οι τελευταίες γκρίζες ζώνες για να συνταχθεί το τελικό κείμενο της πρωθυπουργικής ομιλίας.

Υπάρχει όμως κι ένας επιπλέον λόγος, που επιβάλλει επιτάχυνση των διαδικασιών. Αν όντως γίνει ανασχηματισμός μετά τις 20 Αυγούστου, όπως λέγεται, τότε οι υπουργοί που θα φύγουν θα πρέπει να έχουν αφήσει πίσω τους τις παρακαταθήκες τους. Αν όμως αντικατασταθούν πριν δώσουν τις διευκρινήσεις, τότε απειλείται το σύνολο του πακέτου και των ανακοινώσεων του κ. Γ. Παπανδρέου.

ZENITH