Skip to main content

Ταχιάου: Ήμουν «Ποτάμι» πριν γίνει το Ποτάμι

Τι δήλωσε η υποψήφια βουλευτής του Ποταμιού στην Α' Θεσσαλονίκης Χριστίνα Ταχιάου στην τελευταία προεκλογική της δραστηριότητα.

Με επισκέψεις στη γειτονιά που μεγάλωσε, στην οδό Δελφών, επέλεξε κλείσει τον προεκλογικό της αγώνα η υποψήφια βουλευτής του Ποταμιού στην Α' Θεσσαλονίκης Χριστίνα Ταχιάου. Η κ. Ταχιάου, μίλησε με κατοίκους της περιοχής, καταστηματάρχες και εμπόρους.

«Χριστίνα, σε γνωρίζουμε από μικρό κοριτσάκι. Πως αποφάσισες ν' ασχοληθείς με την πολιτική;», ήταν η συχνότερη ερώτηση που άκουγε η υποψήφια βουλευτής του Ποταμιού.

«Με γνωρίζετε ως δημοσιογράφο, που άκουγα και κατέγραφα προβλήματα. Κατάλαβα όμως ότι δεν αρκεί μόνο να γνωρίζουμε τα προβλήματα, πρέπει να ενεργοποιηθούμε και πολιτικά για να δώσουμε λύσεις», απαντούσε η Χριστίνα.

«Και πως σε… πήρε το Ποτάμι;», ήταν η ερώτηση που ακολουθούσε. «Ήμουν Ποτάμι, πριν γίνει το Ποτάμι», απαντούσε γελώντας η Χριστίνα και εξηγούσε τους λόγους που την έπεισαν ν’ ασχοληθεί με το Κίνημα, από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του.

«Το Ποτάμι είναι ένα Κίνημα από ενεργούς πολίτες, που θέλει να φέρει στον τόπο την κουλτούρα της συνεννόησης και της συναίνεσης. Το Ποτάμι φέρνει στο δημόσιο διάλογο τους όρους μιας άλλης κοινωνικής συμβίωσης και πολιτικής διακυβέρνησης», είπε η υπ. Βουλευτής και ευχαριστώντας για τις ευχές που δεχόταν για καλή επιτυχία, τόνιζε ότι «Στο Ποτάμι είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε, να διεκδικήσουμε, έτοιμοι να τα αλλάξουμε όλα στη χώρα, χωρίς να την γκρεμίσουμε. Πάμε μαζί!»

ZENITH