Skip to main content

Ταχιάου: Η Πολιτεία να ενισχύσει θεσμικά και οικονομικά τους δήμους

Η υποψήφια Βουλευτής του Ποταμιού στην Α΄ Θεσσαλονίκης, συζήτησε με τον κ. Δανιηλίδη τα προγράμματα κοινωνικής προστασίας, αλληλεγγύης και προαγωγής της υγείας, που εφαρμόζει ο δήμος.

Με τον δήμαρχο Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη συναντήθηκε η Χριστίνα Ταχιάου. Η υποψήφια Βουλευτής του Ποταμιού στην Α΄ Θεσσαλονίκης συζήτησε με τον κ. Δανιηλίδη τα προγράμματα κοινωνικής προστασίας, αλληλεγγύης και προαγωγής της υγείας, που εφαρμόζει ο δήμος.

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο ευέλικτος φορέας που βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον πολίτη και έχει τη δυνατότητα δημιουργίας αξιόπιστων, σύγχρονων προγραμμάτων και ισχυρού πλαισίου ανάπτυξης», τόνισε ο κ. Δανιηλίδης.

Η υπ. Βουλευτής του Ποταμιού επεσήμανε πως είναι καιρός η πολιτεία να πάψει να μεταφέρει απλώς τα διαχειριστικά της προβλήματα στους ΟΤΑ. «Εκείνο που χρειάζεται είναι να τους ενισχύσει θεσμικά και οικονομικά τους δήμους της χώρας, ώστε να διαμορφωθεί ένα ενεργητικό κράτος πρόνοιας, αντίστοιχο με τα ευρωπαϊκά», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Ταχιάου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα. Ο Σίμος Δανιηλίδης ευχήθηκε στην Χριστίνα Ταχιάου καλή επιτυχία στη μάχη του σταυρού. «Χριστίνα όπου ακούω Ποτάμι, ακούω τ’ όνομά σου!», είπε ο Δήμαρχος. «Ίσως γιατί "βούτηξα" μέσα από την πρώτη στιγμή» είπε χαμογελώντας η υπ. Βουλευτής.

ZENITH