Skip to main content

Ταχιάου: Η ψήφος στο Ποτάμι, είναι ψήφος ευθύνης

Τι ανέφερε στο μήνυμα που ανήρτησε στο Facebook για τους ψηφοφόρους της η υποψήφια βουλευτής του Ποταμιού στην Α’ Θεσσαλονίκης Χριστίνα Ταχιάου.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η υποψήφια βουλευτής του Ποταμιού στην Α’ Θεσσαλονίκης Χριστίνα Ταχιάου, απευθύνθηκε τους πολίτες, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής.

Αναλυτικά το μήνυμα της κ. Ταχιάου:

«Απομένουν λίγες ώρες για ν’ αποφασίσουμε ποιο θέλουμε να είναι το μέλλον της χώρας μας. Για μία ακόμα φορά, το παλιό κομματικό σύστημα έθεσε διλήμματα προσπαθώντας να πολώσει το κλίμα, να εκβιάσει αυτοδυναμίες και να διασώσει τον εαυτό του. Για μία ακόμη φορά η αμετροέπεια περίσσεψε…

Το Ποτάμι ήρθε για να φέρει νέο ήθος στην πολιτική ζωή. Να ενισχύσει την κουλτούρα διαλόγου. Η ψήφος στο Ποτάμι, είναι ψήφος ευθύνης. Το Ποτάμι δεν έχει βαρίδια και αγκυλώσεις. Δε χρωστάει σε κανέναν. Έχει ανθρώπους, νέους στην πολιτική, αλλά καταξιωμένους στην κοινωνία μέσα από τη δουλειά τους και την στάση τους.
Πίστεψα στο Ποτάμι και «βούτηξα» σ’ αυτό από την πρώτη στιγμή. Πολιτεύομαι με το Ποτάμι, επειδή νιώθω την ανάγκη να ενεργοποιηθώ, γιατί θέλω ν' αλλάξει η χώρα και να βελτιωθεί και η δική μου ζωή.

Είμαι ένας άνθρωπος της δουλειάς. Κόλλησα το πρώτο μου ένσημο το 1987. Ξέρω πώς είναι να δουλεύεις σκληρά και τα τελευταία χρόνια έμαθα και πως είναι να δουλεύεις χωρίς να πληρώνεσαι, να είσαι άνεργος, να υποαπασχολείσαι.

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, όμως πιστεύω ότι μέσα από τη δική μου φωνή, μπορούν να εκφραστούν οι αγωνίες όλων των ανθρώπων που έχουμε βιώσει ίδιες εμπειρίες στην Ελλάδα της κρίσης. Είμαι δημοσιογράφος και νομικός. Γνωρίζω καλά την πόλη και τα προβλήματά της. Την Κυριακή πάμε μαζί να τ’ αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε την χώρα».

ZENITH