Skip to main content

Ταχιάου: Οι πολίτες μας εμπιστεύονται

Τι δήλωσε σήμερα η υποψήφια βουλευτής του Ποταμιού στην Α’ Θεσσαλονίκης, Χριστίνα Ταχιάου στο προεκλογικό κέντρο του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε. Το Ποτάμι έχει θέσεις και πρόγραμμα. Δεν έχει τα βαρίδια και τις αγκυλώσεις του παλιού κομματικού συστήματος» είπε η υποψήφια βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης, Χριστίνα Ταχιάου, μιλώντας με πολίτες που βρέθηκαν σήμερα στο «Σαλέ» της Τσιμισκή, το κεντρικό προεκλογικό κέντρο του Ποταμιού στη Θεσσαλονίκη.

Η Χριστίνα Ταχιάου, όπως και όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του Ποταμιού της Α' και Β' Περιφέρειας, μοίρασαν μαζί με τους εθελοντές του κινήματος, προεκλογικό υλικό και μίλησαν με τους Θεσσαλονικείς.

«Ζω το Ποτάμι από την πρώτη στιγμή και εκείνο που διαπιστώνω καθημερινά, είναι ότι οι πολίτες μας εμπιστεύονται. Το Ποτάμι είναι τρίτη δύναμη. Είναι φανερό πια, ότι οι πολίτες θέλουν το Ποτάμι να είναι ο εγγυητής της σταθερότητας την επομένη των εκλογών», δήλωσε η Χριστίνα Ταχιάου, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν ήταν ικανοποιητική η προσέλευση του κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου.

Image
Ταχιάου: Οι πολίτες μας εμπιστεύονται

ZENITH