Skip to main content

Ταχιάου: Στην χώρα μας πρέπει να αποποινικοποιηθεί η επιχειρηματικότητα

«Η χώρα μας, για να γίνει παραγωγική, πρέπει επιτέλους να στηριχθεί στον ιδιωτικό τομέα» τόνισε η υπ. Βουλευτής του Ποταμιού στην Α’ Θεσσαλονίκης Χριστίνα Ταχιάου

«Η χώρα μας, για να γίνει παραγωγική, πρέπει επιτέλους να στηριχθεί στον ιδιωτικό τομέα. Πρέπει να δοθούν κίνητρα στον ιδιωτικό τομέα και να στηριχθούν οι προσπάθειες που κάνουν οι επιχειρήσεις», τόνισε η Χριστίνα Ταχιάου, στη συνάντηση που είχε με νέους επιχειρηματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα της πληροφορικής.

Η υπ. Βουλευτής του Ποταμιού στην Α’ Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στη ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ και συζήτησε με τους επιχειρηματίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, μεταξύ των οποίων είναι η ασυνέπεια στις πληρωμές από πλευράς κράτους και το ασταθές επιχειρηματικό περιβάλλον.

«Πρέπει να αποποινικοποιηθεί η επιχειρηματικότητα, όσο κι αν αυτό ακούγεται αυτονόητο. Η ανάπτυξη θέλει σταθερό περιβάλλον. Θέλει ένα σταθερό φορολογικό σύστημα. Πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στις προσπάθειες που κάνουν οι επιχειρήσεις και ειδικά αυτές που επενδύουν στον τομέα των νέων τεχνολογιών», είπε η Χριστίνα Ταχιάου, επισημαίνοντας παράλληλα πως τα τελευταία χρόνια το «επιχειρείν» έχει τη χειρότερη αντιμετώπιση από πλευράς κυβέρνησης και επίσης διασύρεται και από την αντιπολίτευση, η οποία έχει ποινικοποιήσει την επιχειρηματικότητα.

ZENITH