Skip to main content

Ταχιάου: Στόχος η υπηρέτηση του αγώνα για τις αλλαγές που χρειάζονται

Την υπόσχεση και τη δέσμευση της να τιμήσει την εμπιστοσύνη όσων την ψήφισαν και να συνεχίσει τον αγώνα για τις αλλαγές που χρειάζονται έδωσε η Χριστίνα Ταχιάου, για την εκλογή της στην Α’ Θεσσαλονίκη

Την υπόσχεση και τη δέσμευση της να τιμήσει την εμπιστοσύνη όσων την ψήφισαν και να συνεχίσει τον αγώνα για τις αλλαγές που χρειάζονται έδωσε η Χριστίνα Ταχιάου, για την εκλογή της στην Α’ Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι.

“Οφείλω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες που εμπιστεύθηκαν το Ποτάμι και το ανέδειξαν τρίτη Δημοκρατική δύναμη. Η ψήφος τους, είναι μια θετική ψήφος σ’ ένα Κίνημα που δεν έχει αγκυλώσεις και μπορεί να εγγυηθεί ότι θα δουλέψει με γνώμονα το συμφέρον της χώρας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά το μήνυμα της κ. Ταχιάου:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους συμπολίτες μου, οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους, δίνοντάς μου την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσω στα έδρανα της Βουλής.

Υπόσχομαι να τιμήσω την εμπιστοσύνη τους και δεσμεύομαι ότι ο νέος μου ρόλος θα έχει έναν και μόνο στόχο: την υπηρέτηση του αγώνα για τις αλλαγές που χρειάζονται, ώστε να βελτιωθεί η ζωή στην πόλη μου και στη χώρα μου.

Οφείλω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες που εμπιστεύθηκαν το Ποτάμι και το ανέδειξαν τρίτη Δημοκρατική δύναμη. Η ψήφος τους, είναι μια θετική ψήφος σ’ ένα Κίνημα που δεν έχει αγκυλώσεις και μπορεί να εγγυηθεί ότι θα δουλέψει με γνώμονα το συμφέρον της χώρας.

Συγχαρητήρια αξίζει η προσπάθεια των εθελοντών και των φίλων του Κινήματος που προσέφεραν το χρόνο τους και την ενέργειά τους, για να κάνουν το Ποτάμι να «φουσκώσει». Συγχαρητήρια και σ’ όλους τους συνυποψηφίους μου, είτε εκλέχθηκαν, είτε όχι, για τον αγώνα που έδωσαν.

ZENITH