Skip to main content

Ταχιάου: Το Ποτάμι θέλει λειτουργική και αποτελεσματική δημόσια διοίκηση

Για ποια θέματα συζήτησε σήμερα η υποψήφια βουλευτής του Ποταμιού στην Α’ Θεσσαλονίκης, Χριστίνα Ταχιάου στους δήμους Κορδελιού - Ευόσμου και Παύλου Μελά.

Για το πρόβλημα της γραφειοκρατίας που υπάρχει ακόμη σε πολλές δομές του κράτους, αλλά και την υποχρηματοδότηση των δήμων της δυτικής Θεσσαλονίκης, συζήτησε η υποψήφια βουλευτής του Ποταμιού στην Α’ Θεσσαλονίκης, Χριστίνα Ταχιάου, στις συναντήσεις που είχε με τον δήμαρχο Παύλου Μελά, Δημήτρη Δεμουρτζίδη και τον δήμαρχο Κορδελιού- Ευόσμου, Πέτρο Σούλα.  

Ο κ. Σούλας, ανέφερε ότι ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου έχει 107 σχολεία και πληθυσμιακά είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Θεσσαλονίκης. Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθεί να χρηματοδοτείται με βάση την απογραφή που έγινε το 2001, χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψιν η αύξηση των αριθμού των κατοίκων,  ενώ ο δήμαρχος Παύλου Μελά, στη συνάντηση που είχε με την υποψήφια βουλευτή του Ποταμιού, τόνισε πως τροχοπέδη στην προσπάθεια μιας ισόρροπης οικιστικής, οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης στο πολεοδομικό συγκρότημα, είναι η γραφειοκρατία που συναντάμε σε πολλές υπηρεσίες του κράτους.

«Ο βασικός στόχος που έχει βάλει το Ποτάμι, είναι η αναμόρφωση και αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης», είπε η Χριστίνα Ταχιάου και επεσήμανε πως «Το Ποτάμι θέλει μια δημόσια διοίκηση που να είναι λειτουργική και αποτελεσματική. Και είμαι πάρα πολύ περήφανη, γιατί δείχνει έμπρακτα τη μεγάλη σημασία που δίνει στο σχεδιασμό και τη διαμόρφωση της δημόσιας διοίκησης, τοποθετώντας στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας έναν άνθρωπο, ο οποίος γνωρίζει άριστα το μοντέλο της δημόσιας διοίκησης και έχει όλες τις κατάλληλες προτάσεις, τον κ. Παναγιώτη Καρκατσούλη, ο οποίος έχει βραβευθεί ως ο καλύτερος δημόσιος λειτουργός στον κόσμο».

Business Story
Off

ZENITH