Skip to main content

«Ταξίδια κινήτρων» η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική για την Ιταλία

Σε δυναμικούς προορισμούς για τα λεγόμενα «ταξίδια κινήτρων» από την ιταλική αγορά εξελίσσονται σταδιακά η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική, χάρη στην ολοκλήρωση της Εγνατίας Οδού.
Σε δυναμικούς προορισμούς για τα λεγόμενα «ταξίδια κινήτρων» από την ιταλική αγορά εξελίσσονται σταδιακά η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική, χάρη στην ολοκλήρωση της Εγνατίας Οδού, που εκμηδενίζει τις αποστάσεις μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και μετά τη θετική απήχηση των τριών απευθείας εβδομαδιαίων πτήσεων Θεσσαλονίκης-Μιλάνου της Aegean Airlines (σ.σ. τα ταξίδια κινήτρων, γνωστά διεθνώς ως «incentives», προσφέρονται ως επιβράβευση από τις εταιρίες σε στελέχη τους με υψηλές επιδόσεις, προκειμένου να αυξήσουν την παραγωγικότητα και τις πωλήσεις τους).

Τις θετικές προοπτικές για τον συνεδριακό τουρισμό και τα ταξίδια κινήτρων υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής (ΕΞΧ), με αφορμή την εκπαιδευτική επίσκεψη εκπροσώπων 11 ιταλικών βιομηχανιών στην περιοχή, που οργάνωσαν στις 28-29 Νοεμβρίου η ΕΞΧ και το Γραφείο του Οργανισμού Τουρισμού της Β.Ιταλίας. Στη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν ξεναγήσεις σε τέσσερα συνεδριακά κέντρα της περιοχής, καθώς και στις ακτές της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας, στον ορεινό όγκο της Χαλκιδικής και στην περιφερειακή του Άθω περιοχή.

ZENITH