Skip to main content

Τέσσερις αυτόφωρες συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

Σε τέσσερις συλλήψεις στο πλαίσιο του αυτόφωρου προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων.

Σε τέσσερις συλλήψεις στο πλαίσιο του αυτόφωρου προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, αστυνομικοί ομάδας «Ζ», οι οποίοι πραγματοποίησαν εκτεταμένες αναζητήσεις στο κέντρο της πόλης, αφού ειδοποιήθηκαν για έκνομο περιστατικό, συνέλαβαν 18χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας. Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, ο νεαρός δράστης, τα μεσάνυχτα της 17 Απριλίου, με την απειλή ξύλινου αντικειμένου, προσπάθησε χωρίς επιτυχία να αφαιρέσει το κινητό τηλέφωνο 20χρονου πεζού.

Παράλληλα, συνελήφθη επ΄αυτοφώρω από περιπολούντες αστυνομικούς Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 50χρονος, ο οποίος εισήλθε παράνομα σε χώρο που λειτουργούσε ως θερινός κινηματογράφος. Από την επιτόπια αυτοψία των αστυνομικών εντοπίστηκαν ίχνη διάρρηξης στην πόρτα της επιχείρησης, ενώ στην κατοχή του δράστη εντοπίστηκαν είδη ένδυσης και άλλα μικροαντικείμενα, την κατοχή των οποίων αδυνατούσε να αιτιολογήσει.

Ακόμη, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης («Ζ» και «ΔΙ.ΑΣ»), συνελήφθησαν δύο επιτήδειοι, οι οποίοι σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, πλησίασαν ισάριθμες πεζές γυναίκες, από τις οποίες αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες όλων των παραπάνω περιπτώσεων οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ZENITH