Skip to main content

Τέσσερις ληστείες το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερις ληστείες σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη με τους κακοποιούς να δρουν ανενόχλητοι ακόμη και το μεσημέρι.
Μπαράζ ληστειών το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη. Θύμα ληστείας από δύο αγνώστους, που επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε 64χρονος ημεδαπός χθες το μεσημέρι, στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με τον 64χρονο, την ώρα που βάδιζε στο δρόμο δυο άγνωστοι βγήκαν από το αυτοκίνητό τους και με την άσκηση σωματικής βίας του απέσπασαν 50.000 ευρώ. Πρόκειται για τις εισπράξεις της εταιρίας του, τις οποίες πήγαινε να καταθέσει στην τράπεζα. Οι δύο άγνωστοι διέφυγαν με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους.

Ληστεία σημειώθηκε στις 20:21 το βράδυ σε κατάστημα ψιλικών στον Εύοσμο, όπου άγνωστος αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα.Στη συνέχεια, ο δράστης διέφυγε πεζός.

Στις 20:49 χθες το βράδυ, σε σούπερ μάρκετ επί της οδού Λιτοχώρου στην περιοχή της Τούμπας, δύο ένοπλοι αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια διέφυγαν.

Τέλος, δύο άγνωστοι με την απειλή όπλου εισέβαλαν στις 2.48 σήμερα τα ξημερώματα σε ξενοδοχείο επί της οδού Ιων. Δραγούμη και αφαίρεσαν 200 ευρώ από το ταμείο και 150 ευρώ από τον ίδιο. Στη συνέχεια οι δύο άγνωστοι διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

ZENITH