Skip to main content

Τέσσερις προσαγωγές που δείχνουν «Επαναστατικό Αγώνα»

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας προχώρησαν τα ξημερώματα σε συλλήψεις τριών ανδρών και μίας γυναίκας, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται σε τρομοκρατικές ενέργειες.
Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε συνεργασία με άνδρες των ΕΚΑΜ προχώρησαν τα ξημερώματα σε συλλήψεις τριών ανδρών και μίας γυναίκας, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Πρόκειται για συντονισμένη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας σε Αθήνα και Περιφέρεια, ενώ οι πρώτες πληροφορές «δείχνουν» ότι οι τρεις συλληφθέντες είναι μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας». Επίσης, κατά πληροφορίες, σε διαμέρισμα στη Νέα Ιωνία βρέθηκαν προκηρύξεις και άλλα ενοχοποιητικά έγγραφα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένας από τους συλληφθέντες είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία.

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΓΑΔΑ Θ. Κοκαλάκης σε επίσημη ανακοίνωσή του ανέφερε ότι «στο πλαίσιο εντατικών ερευνών για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ προέβησαν τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου σε προσαγωγές ατόμων και σε κατ΄ οίκον έρευνες, από τις οποίες προέκυψαν σημαντικά στοιχεία που κατασχέθηκαν».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ήταν πολύ προσεκτικός στις διατυπώσεις του και αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων» για το εάν οι προσαχθέντες συνδέονται με κάποια τρομοκρατική οργάνωση.

ZENITH