Skip to main content

Θα γέμιζαν με «μπόμπες» την αγορά!

Εκατοντάδες φιάλες ουίσκι – μαϊμού, που έφεραν ετικέτες από γνωστές μάρκες, εντόπισε σε αποθήκη κοντά στη Δράμα η τοπική Αστυνομία.
Εννιά μέρες μετά την ανακάλυψη παράνομου παρασκευαστηρίου αλκοολούχων ποτών στις εγκαταστάσεις πρώην νυκτερινού κέντρου της Δράμας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας εντόπισαν χθες (23/12) και την αποθήκη όπου φυλασσόταν το μεγαλύτερο μέρος της παρτίδας νοθευμένων ποτών, που είχαν παραχθεί και προοριζόταν να ριχθεί στην κατανάλωση προφανώς κατά τις μέρες των εορτών.
Η αποθήκη, στον οικισμό Αρκαδικό κοντά στην πόλη της Δράμας, ήταν γεμάτη με φιάλες που έφεραν ετικέτες των ουίσκι HAIG, FAMOUS GROUSE και CUTTY SARK, ενώ η συμμορία που τα παρασκεύαζε είχε φροντίσει και για …οικονομικές συσκευασίες των πέντε λίτρων που βρέθηκαν περιέχοντας υγρό στο χρώμα του ουίσκι (πιθανόν καραμελόχρωμα!).

Συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς:
360 φιάλες (0,7L) ουίσκι με το εμπορικό σήμα HAIG, 16 φιάλες (0,7L) με το εμπορικό σήμα FAMOUS GROUSE, μία φιάλη(0,7L)με το εμπορικό σήμα CUTTY SARK, 189 πλαστικές φιάλες (5L), χωρίς ενδείξεις και σήματα, γεμάτες με υγρό στο χρώμα του ουίσκι (πιθανόν καραμελόχρωμα), περίπου 2.000 άδειες φιάλες (0,7L) με το εμπορικό σήμα της βότκας ABSOLUT, καπάκια μπουκαλιών και ετικέτες από διάφορες γνωστές μάρκες ουίσκι κ.α.
Σημειώνεται ότι στις 14 Δεκεμβρίου είχαν συλληφθεί επ’ αυτοφώρω ένας Έλληνας και δύο Βούλγαροι, την ώρα που παρασκεύαζαν τα ποτά – μπόμπες στις εγκαταστάσεις του πρώην νυκτερινού κέντρου, στη Δράμα.

ZENITH