Skip to main content

Θανάσιμος τραυματισμός πεζού από αυτοκίνητο

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί 77χρονος, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονη στο 5,5ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Μουδανιών - Θεσσαλονίκης.
Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί 77χρονος, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονη στο 5,5ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Μουδανιών - Θεσσαλονίκης. Το όχημα εξετράπη της πορείας του εκτός οδοστρώματος και η 42χρονη οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκιδικής. Προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Νέων Μουδανιών.

Εξάλλου, θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συνέβη το πρωί στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κατερίνης - Αλεξάνδρειας. Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που οδηγούσε 38χρονος. Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο οδηγός του φορτηγού και τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός του αυτοκινήτου. Προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

ZENITH