Skip to main content

Θέλει Κάτσε έως το 2020 ο ΠΑΟΚ

Επέκταση του συμβολαίου του Έργκους Κάτσε έως το 2020 προτίθεται να πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ. Τι συμβαίνει με Σαββίδη και ΟΦΗ.

Επέκταση του συμβολαίου του Έργκους Κάτσε έως το 2020 προτίθεται να πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ, με το ισχύον συμβόλαιο του 21χρονου Αλβανού μέσου να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον αλβανικό Τύπο γράφτηκε χθες πως ο Δικέφαλος θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Κάτσε μέχρι το καλοκαίρι του 2020, αναπροσαρμόζοντας τις απολαβές του που, με βάση το τωρινό συμβόλαιο, αυξάνονται κλιμακωτά (βάση εκκίνησης τις 40.000 ευρώ)  και θα φτάσουν τις 100.000 στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου.

Όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό, σε περίπτωση επέκτασης συμβολαίου θα αλλάξει και η ρήτρα αποδέσμευσης που τώρα είναι στα 5 εκ. ευρώ.

Προς ακύρωση ο δανεισμός Σαββίδη στον ΟΦΗ

Εν τω μεταξύ, το πρόβλημα που υπάρχει με την έκδοση δελτίων των νεοαποκτηθέντων παικτών του ΟΦΗ, ανοίγει την πόρτα της άμεσης επιστροφής του Κυριάκου Σαββίδη στην Τούμπα.

Ο νεαρός μέσος κάνει μόνο προπονήσεις από τη μέρα που πήγε στο Ηράκλειο και ήδη ο ατζέντης του και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο ακύρωσης του δανεισμού και επιστροφής στην Τούμπα, θέλοντας, έτσι, να διασφαλίσουν ότι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς του Δικεφάλου.

ZENITH