Skip to main content

Θεραπεία για Αθανασιάδη στον ΠΑΟΚ

Δεν γυμνάστηκε παρέα με τους συμπαίκτες του ο Αθανασιάδης στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.
Ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Θεραπεία ακολούθησε ο Αθανασιάδης ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στην κνήμη. 
 
Αναλυτικά η ενημέρωση των «ασπρόμαυρων»:
 
«Μια μέρα μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στη Νέα Μεσημβρία προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον επόμενο αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς της Λεωφόρου ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αποθεραπείας στο γυμναστήριο. Ο Στέφανος Αθανασιάδης που δέχτηκε ένα χτύπημα στην κνήμη έκανε μόνο θεραπεία.
 
Οι ποδοσφαιριστές που πέρασαν ως αλλαγή ή δεν αγωνίστηκαν γυμνάστηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ζέσταμα, 5-2 και ασκήσεις τακτικής με παιχνίδι σε μικρό γήπεδο. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ανεβάζει ρυθμούς σε πρόγραμμα επανένταξης και ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος. Οι Φάνης Τζανδάρης, Δημήτρης Παπαδόπουλος συνέχισαν πρόγραμμα επανένταξης και το απόγευμα θα υποβληθούν σε υπερηχογράφημα προκειμένου να διαπιστωθεί η πρόοδος της αποθεραπείας τους. Ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνέχισε θεραπεία.
 
Την Τρίτη (10.03) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 12:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

ZENITH