Skip to main content

ΘΕΣγάλα: Δεν έχουμε καμία σχέση με το ΑΤΜ γάλακτος στην Αθήνα

Τη δικαστική οδό, αναφορικά με τη λειτουργία καταστήματος Αυτόματου Πωλητή φρέσκου γάλακτος στην Αθήνα, αναμένεται να ακολουθήσει ο Συνεταιρισμός «ΘΕΣγάλα – Πιές».

Τη δικαστική οδό, αναφορικά με τη λειτουργία καταστήματος Αυτόματου Πωλητή φρέσκου γάλακτος σε περιοχή της Αθήνας, αναμένεται να ακολουθήσει ο Συνεταιρισμός «ΘΕΣγάλα – Πιές», ο οποίος χαρακτηρίζει τις πρακτικές αυτές «αδιανόητες» και «τριτοκοσμικές».

Όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή του, ο Συνεταιρισμός θα «διαφυλάξει με κάθε τρόπο τα έννομα συμφέροντά του», ξεκαθαρίζοντας πως το συγκεκριμένο κατάστημα, στη γωνία των οδών Πατησίων και Τροίας στην πρωτεύουσα, δεν έχει «καμία απολύτως σχέση» με το Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων «ΘΕΣγάλα – Πιές».

Το ΑΤΜ γάλακτος στη γωνία των οδών Πατησίων και Τροίας (Πηγή: Τα Νέα)

«Η χρήση ίδιων στοιχείων ή παρεμφερών συμβόλων και χρωμάτων έχει ως στόχο να παραπλανήσει το καταναλωτικό κοινό και να οικειοποιηθεί την επιτυχία, την αναγνωρισιμότητα, τη δυναμική και τη φήμη του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα - ΠΙΕς πανελλαδικά», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η «ΘΕΣγάλα – Πιές».

Επισημαίνει, δε, πως «είναι αδιανόητο, το 2015, σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα, όπου πρέπει να προάγεται η υγιής επιχειρηματικότητα και ο υγιής ανταγωνισμός, να χρειάζεται να αντιπαλεύουμε τριτοκοσμικές πρακτικές για να διαφυλάξουμε τα αυτονόητα συμφέροντα μας, αντί να είμαστε προσηλωμένοι στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας».

Business Story
Off

ZENITH