Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Δέματα «αγάπης» από τον δήμο Σταυρούπολης

Δέματα «αγάπης» που δημιούργησαν πολίτες που ζουν στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, ως ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης και στήριξης στον συνάνθρωπο, συνεχίζουν να διανέμουν σε άπορες και πολύτεκνες οικογένειε
Δέματα «αγάπης» που δημιούργησαν πολίτες που ζουν στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, ως ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης και στήριξης στον συνάνθρωπο, συνεχίζουν να διανέμουν σε άπορες και πολύτεκνες οικογένειες οι υπηρεσίες του δήμου.

Η προσπάθεια ξεκίνησε τις παραμονές των γιορτών, όπου μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και οι γονείς τους προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν 132 δέματα για οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

«Στηρίζουμε τους δημότες που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης όλο το χρόνο, αλλά οι ημέρες των γιορτών μάς δίνουν τη δυνατότητα να ευαισθητοποιήσουμε ακόμη περισσότερο τους συμπολίτες μας, ο καθένας ανάλογα με τις δυνάμεις του. Γιατί μεγαλύτερη σημασία έχει η κατανόηση των προβλημάτων του διπλανού και όχι το μέγεθος της συνεισφοράς», δήλωσε ο δήμαρχος Σταυρούπολης, Σάββας Σερασίδης.

ZENITH