Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εκκενώθηκε το γήπεδο και συνεχίζεται ο τελικός Κυπέλλου χάντμπολ (video)

Μετά από συνεννόηση των δύο ομάδων ο τελικός στο Κύπελλο χάντμπολ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα συνεχιστεί στο «Παλατάκι»
Παρά το γεγονός πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ήταν κάθετος στη διακοπή του τελικού του Κυπέλλου χάντμπολ οι άνθρωποι τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και της ΑΕΚ σε συνεργασία με τους επικεφαλής της Αστυνομίας και τον ίδιο τον πρόεδρο της ΟΧΕ, Κώστα Γκαντή, κατάφεραν να τον μεταπείσουν, με αποτέλεσμα αυτός να συνεχιστεί στο «Παλατάκι». 
 
Αξίζει να σημειώσουμε πως ζητήθηκε η εκκένωση του γηπέδου, κάτι που έγινε πράξη, με τους οπαδούς των δύο «Δικεφάλων» να αποχωρούν από τις κερκίδες. 
 
Η ενημέρωση της Αστυνομία αναφέρει πως υπάρχουν τρεις τραυματίες από πλευράς οπαδών της ΑΕΚ. Οι δύο έπαθαν κρίση επιληψίας και μεταφέρθηκαν εκτός γηπέδου με ασθενοφόρο, ενώ ο τρίτος είχε πόνους στο στήθος, που προήλθαν από το …στρίμωγμα την ώρα που έγινε το «ντου»! 
 
Θυμίζουμε πως ο τελικός του Κυπέλλου χάντμπολ είχε διακοπή στο 17ο λεπτό, κι ενώ το σκορ ήταν στο 8-7 υπέρ του ΠΑΟΚ.
 
Αιτία η ανταλλαγή φωτοβολίδων ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, με την είσοδο εκείνων της «Ένωσης» που μπήκαν στο γήπεδο με καθυστέρηση.
 
Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και οι παραινέσεις από τα μεγάφωνα για κόσμια συμπεριφορά δεν είχαν αποτέλεσμα, με συνέπεια οι ομάδες να φύγουν για τα αποδυτήρια.
 
 
 
 

ZENITH